De 100% natuurlijke anti acne behandeling set van Bio Aroma die wel werkt. - tinekescosmetique
Gezondheid

De 100% natuurlijke anti acne behandeling van Bio Aroma die wel werkt.

De enige 100% natuurlijke anti acne behandeling set die werkt.

De enige anti acne behandeling set die u nodig heeft om uw huid goed te reinigen en mee-eters voor altijd te verwijderen.

De eerste 100% effectief anti-acne gezicht reinigingsset je ooit nodig zult hebben. Onderzoek heeft aangetoond dat de combinatie van de waardevolle ingrediënten in deze producten samenwerken als ontsmettingsmiddel en als een huid zuiverende behandeling tegen de aanmaak van puistjes .

Start de anti acne behandeling met eenmaal per week een zachte gezicht scrub met onze 100% natuurlijke gezichts-peeling met lavendel korrels. Peeling is de enige procedure die de huid grondig reinigt door het openen van de poriën en het verwijderen van alle dode huidcellen.

Nadat u de gezicht scrub gedaan heeft, spoel je jouw gezicht goed met lauw warm water en laat het drogen. Na ongeveer een half uur nadat het gezicht opgedroogd is maakt u een gezichtsmasker met groene klei. Meng een theelepel van het klei masker met een paar theelepels bijvoorkeur fleswater tot het een vloeibare modder. (Tip: meng de klei en water in een ei houder) Breng het masker op het gezicht en de hals aan en laat het drogen voor ongeveer 15-20 minuten. Spoel het gezicht en de hals daarna weer goed met lauw warm water. Een masker met groene klei wordt toegepast op het gezicht na de peeling om zo een uitgebreide behandeling te starten voor het tegengaan van de vette samenstelling van de huid.

Voor extra hydratatie, spuit het gezicht met de gezichts-tonic lotion met Dittany en Rose extracten.

Wacht een half uur en breng voorzichtig de anti-acne crème aan op het gezicht en de hals.


Waarschuwing maak slechts een keer per week een gezicht scrub en face-masker,
 de gezichts tonic en anti acne crème kan dagelijks toegepast worden na de ochtenddouche en de gezicht reiniging.

Koop uw anti-acne set hier.
Koop uw anti-acne set hier.

Geef een reactie

Welkom bij Tinekescosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 20% kortingscode welke U het gehele jaar door kunt gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.