Bestelling retourneren

Restituties en retour voorwaarden!

Als er iets niet naar uw zin is, of als u van gedachten verandert, wij accepteren iedere retourzending binnen 14 dagen nadat u uw pakket van ons ontvangen heeft, met inachtneming van onze restitutie en retour voorwaarden hieronder beschreven. Stuurt u ons eerst een email dat u het artikel terug stuurt dit kan zonder opgave van reden aan sales @ ilovecrete.eu

Afkoelingsperiode.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Voor het retourneren kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Crediteringstermijn:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Defect.

Als een artikel defect is, verkeerd omschreven of afwijkt van de afbeelding op onze website dan zullen wij voldoen aan onze wettelijke verplichting van terugbetalen van de aankoopprijs en verzendkosten of het verstrekken en verzenden van een vervangend product op voorwaarde dat het defecte item wordt teruggestuurd binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst tezamen met het aankoopbewijs .

Uw persoonlijke informatie zal worden gebruikt in overeenstemming met ons Privacybeleid om uw terugbetaling of retourzending te verwerken.

U kunt contact met ons opnemen tijdens kantooruren 09:00 tot 18:00 EETZ

  • Naam: Crete online import export BV
  • Address: Xirokambos 00, 72100 Agios Nikolaos, Kreta, Griekenland
  •  Telefoon:(+30) 2810 316435
  •  Email: sales @ ilovecrete.eu
  •  Werkdagen/Uren: Mon – Sat / 9:00 AM – 8:00 PM

Kamer van koophandel: 64609766
BTW: NL855742586B01

Als deelnemer van het Webshop Keurmerk onderschrijven en handelen wij volgens de geldende voorwaarden die u hier kunt downloaden als pdf bestand.

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.