BioAroma Natuurlijke Cosmetica
Onze merken

BioAroma Cosmetica

BioAroma Cosmetica, Natuurlijke Cosmetica

BioAroma natuurlijke cosmetica.

De Grieken zijn beroemd vanwege hun kennis van de natuur en natuurlijke cosmetica. In het bijzonder de natuurlijke cosmetica van Kreta is van uitzonderlijke kwaliteit. Het eiland Kreta is gezegend dat het de universiteit organische chemie studie en wetenschappelijk onderzoek in de hoofdstad Heraklion heeft. Vanwege die universiteit heeft Kreta veel afgestudeerden die zich bezig houden met de ontwikkeling en productie van natuurlijke cosmetica.

Het eiland Kreta is een onuitputtelijke schat voor mensen die van de natuur houden en van echt natuurlijke producten. Kreta is wereldwijd beroemd en bekend vanwege de fantastische olijfolie, wijn, honing maar ook heeft het ontelbare kruiden en specerijen die in het wild overal groeien. De boeren op Kreta produceren de gezondste groentes en fruit op hun akkers en in de kassen.

BioAroma Crete in Agios Nikolaos op Kreta is een van die speciale bedrijven gespecialiseerd in Natuurlijke cosmetica. Het is een familiebedrijf dat zich uitsluitend bezig houd met de ontwikkeling en productie in eigen huis van de beste 100% natuurlijke cosmetica. De distilleerderij voor de productie van etherische oliën is opgericht in Mei 2007 door de eigenaar Manousos. Manousos is geboren in het dorp Agios Nikolaos en behaalde zijn middelbare school diploma in Agios. Na zijn middelbare school studeerde hij aan de universiteit in de hoofdstad Heraklion en werd een geweldige en vernieuwende scheikundige.

Etherische olien distileerderij.

Manousos begon BioAroma Cosmetica met een distilleerderij voor Etherische oliën. Vandaag de dag zijn hun eigen gefabriceerde etherische oliën de basis voor al hun Natuurlijke cosmetica. Als je ooit de kans hebt om op vakantie te gaan naar Kreta vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan BioAroma in Agios Nikolaos. Je vindt hun fabriek aan de grote weg voordat je het dorp Agios Nikolaos inrijdt. Ze zijn 6 dagen in de week open van Maandag tm Zaterdag en ze hebben een klein bezoekerscentrum waar ze uitleg geven hoe ze essentiële olie maken. Je ziet de distilleerderij installaties voor de productie van etherische oliën en ze laten je zien hoe ze handgemaakte zeep maken.

BioAroma distilleerderij
BioAroma distilleerderij

BioAroma productie van etherische oliën
BioAroma productie van etherische oliën

Etherische olie van BioAroma
Etherische olie van BioAroma

De geweldige producten van BioAroma zijn allemaal natuurlijk en in huis gemaakt. Omdat de ingrediënten die gebruikt worden makkelijk te vinden zijn op Kreta, gebruiken ze vaak natuurlijke bijenwas, honing, olijfolie en amandelolie als de basis ingrediënten van hun cosmetica. Door de combinatie van de basisingrediënten in de juiste hoeveelheid te combineren met de in huis geproduceerde etherische oliën, ontwikkelen ze natuurlijke cosmetica. Cosmetica van hun kleine fabriekje is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbekend merk.

Jazeker, fans van over de gehele wereld kopen inmiddels hun natuurlijke cosmetica van het merk BioAroma. De producten zijn stuk voor stuk vrij van parabenen of andere chemische stoffen. De cosmetica is uitsluitend dermatologisch getest, dus er zijn geen dieren misbruikt voor de ontwikkeling van BioAroma natuurlijke cosmetica.

Ontdek al de BioAroma producten op onze website door hier te klikken en naar het overzicht te gaan.

Ontvang 15% korting door bij het afrekenen de kortingscode BioAroma15 te gebruiken.

 

 

Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.