WooCommerce Bol.com plugin
WooCommerce Plugins

BOL.COM WOOCOMMERCE PLUGIN VOOR AUTOMATISERING

Click here for English

BOL.COM WOOCOMMERCE PLUGIN VOOR AUTOMATISERING

De Bol.com WooCommerce Plugin integratie is een geweldige API-integratie. De Bol.com plug-in API-integratie helpt u als WooCommerce-winkeleigenaar bij het automatiseren en synchroniseren van inventaris, prijs en verzendgegevens. De bol.com API-integratie creëert automatisch nieuwe producten uit uw WooCommerce-winkel op Bol.com. Het uploadt alle vereiste en aanbevolen productdetails voor de productcreatie en het beheer ervan tussen uw WooCommerce-winkel en de Bol.com-winkel.

We beloven;  

 • Eenvoudige foutopsporing: Eenvoudig fout opsporingsproces voor het probleemloos producten uploaden naar de bol.com website.
 • Productbediening: hiermee kan de beheerder product gerelateerde taken uitvoeren, zoals productupload, productarchief en productweergave met behulp van het bulkbeheersysteem.
 • Synchronisatie van prijs en voorraad: synchroniseert automatisch de productvoorraad en productprijs.
 • Bol-bestellingen beheren: hiermee kan de beheerder automatisch bestellingen van de Bol-marktplaats importeren om deze om te zetten in reguliere WooCommerce-bestellingen en -zendingen.
 • Profiel gebaseerde productupload: hiermee kan automatisch een profiel gebaseerde productupload op de Bol.com-marktplaats worden uitgevoerd.
 • Cron’s: Cron-job automatiseert het proces voor voorraad-, prijs- en orderbeheer.

 

Overzicht Bol.com

Bol.com is de grootste marktplaats van de BeNeLux en richt zich op klanten uit Nederland en België. Wilt u uw verkopen op Bol.com automatiseren? Bol.com volledig automatisch geïntegreerd in uw WooCommerce store. Kies dan voor onze WooCommerce Bol automatisering-plug-in. De WooCommerce Bol automatisering-plug-in synchroniseert de productvermeldingen tussen uw WooCommerce-winkel en de backend van de retailerswebsite van bol.com.

Automatisch synchroniseren

De WooCommerce bol.com-plug-in helpt u om bestellingen, producten, prijzen en voorraad automatisch te synchroniseren via de interactie tussen de Bol API en de WooCommerce Bol Integration-extensie. U als WooCommerce-winkeleigenaar kunt de eenvoudige en configureerbare typen WooCommerce-producten uploaden op bol.com. Het configureerbare product in WooCommerce wordt behandeld als het Variatieproduct op bol.com. De nieuw geplaatste bestellingen op bol.com worden automatisch aangemaakt in uw WooCommerce-winkel met alle vereiste gegevens, net zoals U die vindt in uw backend van de Bol.com-website. Het kan de Bol.com-bestellingen in uw WooCommerce-winkelbeheerder volledig beheren.

Categorieën en verzending

De Plugin heeft een functie waarmee u eenvoudig de Bol-categorieën en de afhankelijke attributen ervan in de WooCommerce Store kunt aanmaken. Zo kunt u de gewenste productcategorie in de WooCommerce Store configureren voor automatische plaatsing van het geselecteerde product in dezelfde categorie op bol.com. De WooCommerce-winkeleigenaar of -verkoper kan de Bol-bestellingen in de WooCommerce-winkel eenvoudig en simpel beheren zonder moeilijke of belangrijke, operationele wijzigingen te hoeven uitvoeren. Merchant kan de koerier, verzendmethode en het trackingnummer invoeren om de verzending te verzenden of kan het verzendproces automatiseren met Shipstation, Shipwork, Stamps.com, Linnworks, Xtento, Shiprush. Als de beheerder vergeet een product te verzenden, herinnert de plugin de verkoper eraan door waarschuw mails te sturen dat er bestellingen openstaan.

 

Overzicht van de WooCommerce Bol.com plug-in functies

bol.com woocommerce pluginSimpel en variabele producten uploaden naar bol.com: Als Admin kunt u de simpel en variabele producten in uw WooCommerce website uploaden naar de bol.com website. Het variabele product van uw eigen webwinkel wordt dan automatisch omgezet naar een variabel keuze product op de bol.com website (kleur, grote, hoeveelheid) bol.com woocommerce plugin

Profiel gebaseerde product uploadt: Ideaal voor aggregating webwinkels die hun producten overall vandaan halen. U als admin kan een profiel aanmaken en dit profiel automatisch aan een bol.com categorie toewijzen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de producten aan een profiel toe te wijzen en de producten worden dan automatisch gecreëerd op de bol.com website, volgens het door u vooraf aangemaakte profiel.  

bol.com woocommerce plugin

Gesynchroniseerde inventaris en profielgebaseerde prijzen: Inventarissynchronisatie met regelmatige tussenpozen. Automatische productvermelding en plaatsing tussen uw WooCommerce winkel en Bol. Op profiel gebaseerde prijsverhoging of -afname, ideaal om prijzen incl of excl verzendkosten weer te geven op bol.com.

 

bol.com woocommerce plugin

Bulkuploadsysteem: de verkoper heeft de flexibiliteit om een willekeurig aantal producten op bol.com te uploaden met behulp van de bulkuploadfunctie.

 

bol.com woocommerce plugin

Meldingen nieuwe bestellingen: U ontvangt automatisch per email een bericht als er een nieuwe bestelling is aangemaakt en klaar staat in uw shop voor verzending.

 

bol.com woocommerce plugin

Afwijzing of geweigerde producten: Als een product enkele ongeldige of missende details bevat, wordt dit product door bol.com geweigerd. De ontbrekende of verkeerde informatie wordt automatisch opgehaald uit de geweigerde API feed samen met de fout waardoor het product wordt geweigerd.

bol.com woocommerce plugin

Meldingen bij lage voorraad: Wanneer de voorraad lager wordt dan de drempelwaarde, wordt automatisch een melding verzonden met informatie over de status.

bol.com woocommerce plugin

Toewijzing van productcategorieën: Volgt de filosofie van veel-op-een categoriemapping. Beheerder kan veel categorieën van de WooCommerce Store toewijzen aan een enkele categorie van Bol.

bol.com woocommerce plugin

Archiveer en Unarchive-producten: Handelaren kunnen de producten op bol.com sluiten en heropenen met behulp van de Archive and Unarchive-functie. Archive schakelt de producten op bol.com uit en Unarchive schakelt het gearchiveerde product in.

     
  bol.com woocommerce plugin

Bestelingen automatisch bevestigen en verzenden: Binnen de admin omgeving van uw eigen website bevestigd u de bestellingen die binnenkomen en voert U de track en trace code in. Deze bevestiging wordt daarna automatisch naar bol.com verzonden met de track en trace gegevens.

 
     

 

Controlelijst voor aanschaf van de WooCommerce Bol.com-plug-in

Voordat we onze plug-in voor uw website aan u kunnen verkopen en integreren controleert u eerst de volgende dingen die u nodig heeft;

 • Een werkend retailersaccount bij Bol.com.
 • Een werkende WooCommerce-website.
 • Alle producten op uw website moeten een geldig EAN-nummer hebben.
 • U heeft een dedicated server of hosting nodig; bij shared hosting zal de plugin niet (goed) werken.
 • In staat zijn om een ​​admin-login voor ons te maken om de plug-in op uw website te installeren.
 • Login codes voor ons om op de website hosting-server in te loggen zodat we de Cron-job op uw websiteserver kunnen installeren en programmeren.

Stappen die wij voor u doen.

 • Na ondertekening van het koopcontract en betaling van de factuur. (600, – excl btw)
 • Binnen 1-4 dagen installeren we de plug-in op uw website, afhankelijk van uw en ons tijdschema.
 • We doen de complete installatie van de bol.com-plug-in op uw WooCommerce-website.
 • Wij Installeren, programmeren en testen de Cron-job volledig op uw websiteserver, zodat het hele proces van productcreatie en orderimport automatisch verloopt.
 • U helpen met het synchroniseren van uw productcategorieën met de verkoopcategorieën van bol.com.
 • Finetunen van de eerste 100 producten van uw winkel, met de bol.com-winkel voor de beste verkoopmogelijkheden.

.

.

 Click on the pictures to enlarge

Bol.com WooCommerce plugin in de zijbalk
Bol.com WooCommerce plugin in de zijbalk
WooCommerce bol.com plugin product Required-fields
WooCommerce bol.com plugin product Required-fields. When you open a product you will have a new section for the bol.com plugin with the Required fields.
Here you also have the option to higher or lower the selling price on bol.com.
Here you put the product in the exact product category on bol.com

 

 

 

 

 

 

New orders of the bol.com plugin in your own website order management
New orders of the bol.com plugin in your own website order management

After opening the order you set the product order on completed and fill out the shipping track and trace and carrier and click on update and the details are sent to bol.com
After opening the order you set the product order on completed and fill out the shipping track and trace and carrier and click on update and the details are sent to bol.com


Wat u bij ons koopt?

 • De WooCommerce Bol.com-plug-in is een bewezen werkende plug-in die vanaf mei 2018 op onze eigen websites werkt, zonder problemen of noodzakelijke updates.
 • Onze WooCommerce Bol.com-plug-in heeft een licentieovereenkomst met bol.com, dus we mogen de plug-in gebruiken om uw website te verbinden met de Bol.com API.
 • De plug-in is een enkele aankoop, dus geen terugkerende maandelijkse of jaarlijkse betalingen.
 • We doen de installatie op uw website en server en testen deze zodat we garanderen dat deze werkt.
 • Wij helpen u met categorieën en productmapping, voor de eerste 100 producten voor de bestverkopende mogelijkheden op bol.com.
 • De plug-in werkt, dus we werken hem niet steeds bij, omdat meer code meer bugs is. We hanteren altijd de hoogste beveiligingsstandaarden en updates voor onze en uw plug-ins.
 • De huidige versie van de plug-in is Bol.com API-versie3. Als bol.com overschakelt naar een nieuwere versie, informeren wij ons ontwikkelaars 6 maanden van tevoren. We kunnen dus een nieuwere versie maken en u een bijgewerkte versie sturen. De nieuwe update kan automatisch worden geïnstalleerd, net als alle andere plug-ins die u op uw website bezit. U kunt altijd contact met ons opnemen om de nieuwe versie gratis voor u bij te werken.

 

Bestel een live sessie

Bent U geïnteresseerd in onze Bol.com WooCommerce plugin, vul dan het onderstaande formulier in. En wij nemen contact met u op voor een live sessie op een van onze eigen websites?

 

 

Bol.com WooCommerce Plugin Contact formulier
9 + 2 =

 

 

Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.