BioAroma

Home Brands BioAroma

BioAroma de cosmetica fabrikant die de standaard zet voor puur natuur. Ontdek de geweldige producten van BioAroma en u wilt nooit meer iets anders.

Showing 1–12 of 114 results

 • Bergamot etherische olie , Voor Bergamot aromatherapie thuis 5ml.

  9,95 incl. BTW

  Bergamot essentiële olie voor bergamot aromatherapie bergamot etherische olie in het engels ook bergamot essential oil genaamd, zuivere bergamot olie.

 • 24 uurs gezichtscreme voor de droge-gevoelige huid 40ml.

  26,95 incl. BTW

  24 uurs gezichtscreme voor de droge en gevoelige huid, deze 24 uurs gezichtscreme werkt direct en heeft een 24 uurs vochtinbrengende en hydraterend effect

 • Essentiële olie Gardenia , voor aromatherapie thuis 5 ml.

  9,95 incl. BTW

  Essentiële olie Gardenia, voor Gardenia aromatherapie bij u thuis 5 ml. Gardenia etherische olie Gardenia essentiele olie. (5% verdund in Jojoba olie) 5 ml

 • Rozen essentiële olie voor Aromatherapie bij u thuis 5ml.

  9,95 incl. BTW

  Rozen essentiele olie is rijk aan anti-aging eigenschappen. Rozen olie ideaal voor de droge huid. Rozen etherische olie voor een heerlijke geur in uw huis.

 • Gezichtsmasker voor de droge huid 40ml.

  11,95 incl. BTW

  Gezichtmasker voor de droge huid met rode klei en essentiële oliën van kamille en ylang-ylang. Gezichts masker voor de droge en normale huid.

 • Neroli (bloemen van Sevilla sinaasappels) essentiële olie 5 ml.

  9,95 incl. BTW

  Neroli olie uit bloemen van Sevilla sinaasappels. Neroli olie heeft anti-aging voordelen. Neroli olie heeft verfrissende en verjongende eigenschappen.

 • Essentiële olie van lavendel , Voor aromatherapie bij u thuis 5 ml.

  9,95 incl. BTW

  Essentiële lavendel olie, olie van lavendel verzacht uw hoofdpijn door het maken van een massage met deze lavendel olie op uw slapen net naast uw ogen.

 • Ontspannende massage olie voor de benen 100ml.

  16,95 incl. BTW

  Massage olie voor de benen; Ideaal tegen spat aderen. Massage olie voor de benen bevat een mix van Cypress en Juniper etherische oliën in Calendula olie.

 • Deodorant crème 40ml.

  13,95 incl. BTW

  Deodorant Creme voor onder de voeten en oksels. Natuurlijke deodorantcreme onze deodorant creme regelt en verlicht voet en onderarm geur.

 • Gezichtsmasker voor de vermoeide huid 40ml.

  11,95 incl. BTW

  Gezichtsmasker met roze klei en etherische oliën. Gezichts masker voor de gevoelige en vermoeide huid Gezichtsmasker vermindert zwarte kringen onder de ogen

 • Gezichtmasker voor de vette huid 40ml.

  11,95 incl. BTW

  Gezichts masker met groene klei en etherische olie van bergamot. Gezichtsmasker voor de vette huid. Het regelt de overproductie van olie door de huid.

 • Olijfboom kaviaar gezichtsmasker 65ml.

  16,95 incl. BTW

  Olijfboom kaviaar gezichtsmasker. Breng een dikke laag kaviaar gezichtsmasker gelijkmatig aan op een goed gereinigde gezicht voor een geweldige gezonde huid

Welkom bij Tinekescosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 20% kortingscode welke U het gehele jaar door kunt gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.