DLC Cosmetics

Home Brands DLC Cosmetics

DLC cosmetics de producent van hoogwaardige bijenwas cosmetica. Probeer de geweldige bijenwas van DLC voor wonderen voor uw gezichtshuid.

Showing all 3 results

 • Organische bijenwas Zalf DLC Bee Queen Mirre-Incense-Ylang

  14,95 incl. BTW

  Al de heilzame eigenschappen van deze Organische bijenwas Zalf DLC Bee Queen Mirre-Incense-Ylang creme zijn geconcentreerd in elke kleine hoeveelheid die u gebruikt.

 • 5 stuks Olijfhoningzeep , olijfolie honing zeep

  23,95 incl. BTW

  Samen met haar vermogen om uw huid te verlichten en de vochtinbrengende effecten van de olijfolie, zal honing de gezondheid van de huid en de structuur van uw huid aanzienlijk verbeteren, en samen zorgen olijfolie en honing ervoor dat uw huid langer mooi en gezond blijft.

 • Organische bijenwas Zalf DLC Bee Queen Masticha Perfume.

  14,95 incl. BTW

  Al de heilzame eigenschappen van deze organische bijenwas zalf met Masticha perfume zijn geconcentreerd in elke kleine hoeveelheid die u gebruikt.

Welkom bij Tinekescosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 20% kortingscode welke U het gehele jaar door kunt gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.