Contact

Stel uw vraag!

Contact Formulier
8 + 4 =

Kom in contact met ons.

Dank u voor het kiezen van Tinekes Cosmetique als uw eerste keuze voor het online aankopen van puur natuurlijke cosmetica. Met meer dan 800+ producten beschikbaar in onze online winkel www.tinekescosmetique.com
Heeft u vragen of opmerkingen of een zakenlijke vraag neem gerust contact met ons op.

Ons kantoor op Kreta.

Tinekescosmetique.com
Tinekescosmetique.com

Crete online import export B.V.

Tinekescosmetique.com
Xirokambos 00
72100 Aghios Nikolaos
Crete – Greece

+30 2810 316435

Tineke @ tinekescosmetique.com

BTW: NL855742586B01
KvK: 64609766

Wij zijn bereikbaar.

Werkdagen/uren :Maandag tm Zaterdag / 9:00 AM – 8:00 PM

Klacht ?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht eerst via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Onze gegevens: ( Tineke @ tinekescosmetique.com of per post aan: Crete online B.V. h/o Tinekescosmetique, de hoven 83, 1965BG Heemskerk, Nederland )

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (Crete online B.V.) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de geschillencommissie (SGC).

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.