Gratis Haar Conditioner bij TinekesCosmetique winnen
Win Gratis Cosmetica

Gratis Haar Conditioner

Haar conditioner serum 170ml. Versterkend en verzachtend haarserum

Gratis haar conditioner serum.

Deze week heb ik een heel fijn product voor jullie om weg te geven; gratis OliveSpa haar conditioner serum, onder iedereen die dit bericht op Facebook deelt. Like en share dit bericht en schrijf in de comments ik wil winnen. Vrijdag 26 April maken we de winnaar bekend op onze Facebook pagina.

Deze heerlijke gratis haar conditioner van OliveSpa is geschikt voor iedereen met middel tot lang haar. Eerlijke ingrediënten zoals olijfolie, Arganolie en Aloë Vera gel voeden je mooie haar. Vanwege het gebruik van druivenpitsolie in dit serum komt je hoofdhuid tot rust en voorkomt het roos. Doordat druivenpitsolie ook zorgt voor meer volume is dit serum ook zeer geschikt voor mensen met stijl haar. Wat ons het meest bevalt is dat je het serum niet hoeft uit te spoelen. Gebruik een natuurlijke shampoo en droog je haar met een heerlijke zachte handdoek. Spray de haar conditioner serum op je haar en masseer het zachtjes goed door je haar. Stijl je haar op jouw favoriete manier en geniet van een dag geweldig mooi haar.

 

Wat: Gratis haar conditioner
Hoe: Share op facebook en schrijf in de comment iets leuks.
Wanneer: We maken de winnaar 26 April 2019 bekend op onze Facebook pagine
Geen Facebook: Geen probleem ga naar onze website en schrijf iets leuks onder dit bericht in de comments.
Kost het: Je kan het gratis winnen bij TinekesCosmetique, maar als je niet kan wachten het kost 18,95 en je kunt het hier kopen op onze website

Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.