Gratis haarlotion winnen
Win Gratis Cosmetica

Gratis haarlotion winnen

Kleur versterkende haarlotion 100ml. Natuurlijke toning haarlotion

Gratis kleur versterkende haarlotion van BioAroma winnen.

O wat heerlijk, deze gratis haarlotion van BioAroma hoef je niet uit te spoelen. Simpel na het douchen en na het wassen van je haren, op handdoek droog haar, aanbrengen. De haarlotion zit in een handig pompflesje dus is zuinig in gebruik. Spuit de lotion simpel op de hoofdhuid en masseer het zachtjes, zodat je overal de hoofdhuid bedekt. De lotion verzorgd je hoofdhuid zodat deze sterk en gezond is en blijft. De werkzame stoffen in de kleurversterkende haarlotion zijn allemaal 100% natuurlijk, en verzorgen de haarwortels. Door de verzorging van de haarwortels blijft u haar langer gezond, op kleur, mooi en sterk.


Gratis deze Kleur versterkende haar lotion winnen? Schrijf op Facebook onder dit bericht ik wil winnen en deel het op je pagina.

Voor meer leuke gratis win acties ga hier naar onze win pagina en schrijf je in voor de nieuwe acties.

Geen zin om te winnen of te wachten U kunt de Lotion hier in onze winkel kopen voor 11,95

Dit artikel morgen al in huis koop het op bol.com door op de afbeelding hieronder te klikken.

 

Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.