Gratis Voetencreme winnen bij tinekescosmetique
Win Gratis Cosmetica

Gratis voetencrème winnen

Gratis voetencreme winnen bij TinekesCosmetique

Gratis voetencrème winnen

Gratis voetencreme winnen? Ook last van droge voeten, wat is er dan heerlijker dan lekker te ontspannen savonds op de bank en voeten vooruit op het bankje. Terwijl u zo lekker ontspand en even een half uurtje niet loopt, verwen uzelf extra met onze voet creme. Voordat u echt lekker gaat zitten even de sokken uit en smeer u voeten in met onze creme met olijf en amandel olie. Pepermunt en Arnica olie in deze voetencreme zorgen ervoor dat u voeten heerlijk ruiken.

Alles wat u hoeft te doen om de gratis voetencreme te winnen is onze Facebook pagina TinekesCosmetique leuk te vinden. Schrijf onder dit bericht op facebook ik wil winnen of iets leuks en deel het bericht op je eigen facebook pagina. 3 Mei maken we de winnaar bekendt op onze facebook pagina.

 

 

Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.