lavendel etherische olie
Aromatherapy

Lavendel etherische olie

Lavendel etherische olie, onze favoriete geur voor in de aromatherapy brander. Iedereen herkent direct de geur van Lavendel, zodra deze plant bloeit in de tuin ruikt alles heerlijk. Je kunt Lavendel uit de tuin knippen en dan in een bosje ophangen in je huis. Als decoratie in je huis geeft het een heerlijke Lavendel geur aan je hele huis.  Maar hellaas na een tijdje geeft dat bosje niet meer zo’n heerlijke geur af. Gelukkig hebben wij Lavendel essentiele olieen in voorraad voor u. Heerlijke Lavendel olie on uw huis op te frissen of om heerlijk bij te ontspannen.


Essentiële olie van lavendel , Voor aromatherapie bij u thuis.

Wat: BioAroma Etherische Lavendel olie 5ml
Prijs: € 7,95

Klik hier om het te kopen of om meer te lezen

 

 


Lavendel Essentiële olie, 100% zuiver en natuurlijk, voor aromatherapie.

 

Wat: Evergetikon Essentiele Lavendel olie 5ml
Prijs: €  8,95

Klik hier om het te kopen of om meer te lezen.

 

 


 

Onderstaand meer echte Etherische Lavendel olieen, producten en prijzen zijn incl levering, op werkdagen besteld meestal al de volgende dag in huis.


Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.