Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf u vandaag nog in op onze nieuwsbrief en ontvang direct na bevestiging een coupon code die u een extra 10% korting geeft op al uw aankopen bij ons. Natuurlijk leest ook in onze wekenlijkse nieuwsbrief leuke en interesante blogs, intervieuws en weetjes over de wereld van Kretaanse natuurlijke cosmetica.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

U ontvangt nu een email van ons, in de email staat of u zeker weet of wilt inschrijven op onze nieuwsbrief en een link om de inschrijving nogmaals te bevestigen. Een beetje omslachtig maar dit heet dubbele opt-in zodra U bevestigd heeft ontvangt een welkomsemail met de kortingscode. Onder aan iedere e-mail die u van ons ontvangt is een link om u uit te schrijven van onze mailingslijst.

Nieuwsbrief van Tinekescosmetique.com

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.