Over ons

Over ons bij TinekesCosmetique

Over ons, welkom bij TinekesCosmetique – Natuurlijke cosmetic van Kreta.

Zoals onze naam al aangeeft verkopen wij enkel natuurlijke cosmetica geproduceert op het eiland Kreta van Griekenland. Wij hebben een breed assortiment super luxe handgemaakte puur natuurlijke cosmetica van onder andere Bio Aroma, Evergetikon en DLC cosmetics.

Op onze website vindt u unieke producten die u nergens anders in de BeNeLux kunt kopen dan op onze website en de bij ons aangesloten webwinkels als o.a. beslist.be, bol.com, marktplaats.nl en ooshopping.nl.

Wij zijn uw exclusieve vertegenwoordiger in de BeNeLux van Evergetikon, DLC cosmetics, Naturelia en OlivePlus, daarnaast vind u ook producten van Rizes Crete,  BioAroma en OliveSpa  in ons assortiment.

Wij kennen onze producenten BioAroma, Evergetikon en DLC cosmetics persoonlijk en komen regelmatig in hun werkplaatsen of fabriekjes, wij garanderen U unieke luxe 100% natuurlijke producten.

Omdat wij handelen en verkopen vanaf Kreta hebben wij een iets langere levertijd dan andere wederverkopers van ongeveer 5-7 werkdagen. Wij versturen uw bestelling met een track en trace code welke u kunt volgen op de website www.postnl.post en een handtekening bij ontvangst. Bestellingen van enkele stuks worden verzonden vanaf Kreta via PostNL en bestellingen zwaarder dan 2kg met TNT Express.

Tinekescosmetique.com
Tinekescosmetique.com

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.