Santorini Vinsanto rode wijn scrub zeep.
Gezondheid

Santorini Vinsanto rode wijn scrub zeep, met druivenpitolie en zaden.

Santorini Vinsanto rode wijn Scrub Soap.

Wat maakt Santorini Vinsanto rode wijn Scrub Soap tot de perfecte allround huidverzorgingsoplossing is het feit dat het komt met de geweldige kwaliteiten van olijfolie en rode druif zaden. Als u deze zeep regelmatig gebruikt, zal uw huid ongetwijfeld erg fris en glad uit gan zien.

Santorini Vinsanto rode wijn scrub zeeep.
Santorini Vinsanto rode wijn scrub zeeep.

Laten we eens een snelle blik werpen op de kwaliteiten van deze rode scrub zeep:

Deze rode wijn scrub zeep biedt de ultieme anti-verouderings verzorging van uw huid. Deze zeep heeft verschillende samentrekkende eigenschappen die helpen om de huid strak te houden. Hier kunnen we nog aan toe voegen, dat deze zeep de perfecte keuze is voor mensen die lijden aan acne en  huid allergieën.

Onze rode zeep zit vol met de rijkdom van echte olijfolie en rode druivenpitolie, welke helpen om rimpels, striae, en donkere vlekken te verminderen.

Deze rode scrub zeep wordt geleverd met de perfecte balans van vitamine E en C en heeft een hoog gehalte aan mineralen en antioxidanten. Misschien niet onnodig om te vermelden is dat deze echte Kretaanse zeep natuurlijk zeer effectief is om huidbeschadiging veroorzaakt door de zon te behandelen.

 

Vinsanto is de meest bekende Santorini dessertwijn, die in beperkte hoeveelheid wordt gemaakt en

Santorini Vinsanto rode wijn scrub zeeep.
Santorini Vinsanto druiven liggen te drogen.

vertegenwoordigt een belangrijk deel van de geschiedenis van Santorini. De Santorini Vinsanto is gemaakt in een passito stijl uit druiven die na de oogst in de zon worden gedroogd.

Vinsanto is een oude wijnbouw traditie van Santorini, die duizenden jaren oud is en vormt een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Santorini.

Om een wijn “Vinsanto van Santorini” te worden noemen moet de wijn moet voornamelijk worden gemaakt van de Assyrtiko druiven ten minste 51%, de overige 49% bestaat uit Athiri en Aidani en enkele kleine hoeveelheden lokaal geteelde witte varianten. Vinsanto wijn heeft geen chaptaliseren ondergaan en bestaat alleen uit natuurlijke suikers en zuren van de druiven. Vinsanto is gemaakt van laat geoogste druiven die 12-14 dagen in de zon zijn gedroogd. Vervolgens worden de druiven geplet en gefermenteerd en vervolgens gerijpt voor gedurende ten minste 24 maanden in eiken houten vaten. Vinsanto moeten minimaal 9% alc bereiken.

Druiven wijngaard op Santorini.
Druiven wijngaard op Santorini.

Vinsanto staat bekend om zijn gouden-oranje tot donker oranje kleuren met een complex boeket van gedroogde abrikozen, gouden rozijnen en andere gedroogde vruchten gecombineerd met zoete kruiden en een onderliggende mineraliteit. Hoewel de Vinsanto wijn officieel is geclassificeerd als een dessertwijn, kan door de hoge zuurgraad van de Assyrtiko en andere inheemse druiven, geteeld op het eiland en de balans van het suikergehalte in de wijn, is deze ook een zeer extreem heerlijke drank die kan worden gecombineerd met een verscheidenheid van smakelijke gerechten.

De stijl van vin santo wijnbereiding is ook te vinden in heel Italië en is van oudsher bekend als Italië “Holy Wijn.” (miswijn) Echter, zijn oorsprong licht deels in Santorini. Voor een groot deel van de geschiedenis Santorini werd de haven gebruikt als een zeer belangrijke handelspoort, maar zelf produceerde het eiland zeer weinig goederen. Alleen onder de Venetiaanse overheersing, was het gehele eiland gericht op de teelt van wijn die vanaf het eiland rond de gehele Middellandse Zee zouden worden uitgevoerd. Pakketten wijn uitgevoerd van het eiland werden bestempeld met het woord, “Santo,” om hun oorsprong te duiden. Wijn van het eiland werd aangeduid, “vin” of “vino” (het Italiaanse woord voor “wijn”) om de inhoud van de pakketten aan te duiden; Zo is de naam “Vinsanto” ontstaan.

Vinsanto rode wijnen.
Vinsanto rode wijnen.

 

In 2002 heeft de EU bepaald dat er genoeg bewijs is om Santorini, Griekenland als plaats van herkomst vast te leggen in de registers hierdoor verwierf het eiland exclusieve rechten op het gebruik van de naam Vinsanto voor zijn zoete wijnen. Italië mag nog steeds gebruik maken van de namen vin santo of Vino Santo om de  stijl van wijnmaken aan te duiden.

 

 

Ingrediënten van onze Santorini Vinsanto rode scrub zeep, met druivenpitolie en zaden; Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerine, Sorbitol, kokosnoot olie, Parfum, natriumchloride, Olea Europea Fruit Oil, Vitis Vinifera extract, Papaver somniferum zaad, Tetrasodium glutamaat Diacetaat, Mica, Vitis Vinifera Seed Poeder, Natriumsulfaat, tocoferylacetaat , Linalool, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional.

Geef een reactie

Welkom bij Tinekescosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 20% kortingscode welke U de gehele December maand kunt gebruiken, voor al Uw December aankopen bij ons.