Natuurlijke hand en voet verzorging.
Gezondheid

Voetcreme kopen, wat zijn de beste ?

Vaak krijg ik de vraag, Tineke wat is de beste voetcreme? Nu heb ik natuurlijk allemaal lekkere creme’s en zalfjes in de winkel en heb er een paar hieronder besproken.

Als je extreem droge voeten hebt en zelfs pijnlijke klofen zodat lopen moeilijk gaat, dan adviseer ik eerst een afspraak te maken met een dermatoloog. Een dermatoloog kan dan een zalf voorschrijven met ureum erin. Een ureum tekort in de huid kan een belangrijke oorzaak zijn van extreem droge handen en voeten. Ureum is een stof die niet natuurlijk is en dus niet in de natuurlijke handcremes zit die wij op tinekescosmetique aan u verkopen.

Wat wij wel verkopen is heerlijke, heel erg goede natuurlijke voetcreme’s aan U.


Gebarsten huid crème 100ml. vochtinbrengende en verzachtende crème.

1 Gebarsten huidcreme van OliveSpa

De eerste creme is speciaal voor mensen die droge handen en voeten hebben en misschien ook wel knieen die droog zijn. Misschien zijn ze wel zelfs zo droog dat ze soms scheuren of pijnlijk zijn. Daarvoor adviseer ik OliveSpa Gebarsten huidcreme, een natuurlijke handcreme met olijfolie, Almandelolie en shea boter als lekkere vette werkzame stoffen. Daarnaast Kamille, Calendula en Aloe Vera voor hun kalmerende werking en Provitamine B5 voor de hydraterende en genezende werking.

100ml

De creme kost € 11,95 Hier in de winkel

 


Herbal voet deodorant en verzachtende crème - Evergetikon.com BeNeLux

2. Evergetikon Deodorant en voetverzorging

Mijn tweede keuze is een voetcreme die tevens uitstekend werkt als deodorant dus perfect voor mensen met een staand beroep en die veel last hebben van zweetvoeten. De tea tree Etherische olie in de creme is een bacterie dodende olie en helpt dus stank te voorkomen. De Calendula en Peppermuntolie zorgen voor een frisse geur. Deze creme helpt uitstekend tegen droge en gekloofde voeten. De combinatie van olijfolie, shea boter en bijenwas zorgen voor een rijke vette creme die heelt en verzorgt .

40ml

De creme kost € 9,95 Hier in de winkel. 

 


De beste natuurlijke Voetcrème van Naturelia

3 Naturelia voetcreme

Nummer 3 op mijn favorieten lijstje is Naturelia voetencreme voor hem en haar. Heerlijke voetencreme met olijfolie en Arnica olie als hoofdbestandsdelen. Daarnaast heeft deze creme Amandelolie en pepermunt extract zodat het niet alleen lekker ruikt maar je huid goed verzogt en snel intrekt. Deze heerlijke creme verzogt de vermoeide en droge voeten en zorgen ervoor dat ze soepel en zacht worden en blijven.

75ml

Naturelia voetencreme koopt u voor € 7,95 Hier in de winkel.

 

 


Voet verzorgende crème met honing en aloë vera 150ml. voet creme

4 Honing en Aloe Vera voet verzorgende creme.

Neem lekker een voetenbad voor ontspanning van je voeten savonds en gebruik daarna deze creme. Deze heerlijke creme is een beetje vettig en duurt wat langer voordat hij geheel opgenomen is door de huid. Dus dit is echt een creme om savonds voor de buis te gebruiken en je een half uur hebt om te ontspannen en niet gaat lopen. Lekkere goede creme, met olijfolie en shea boter als hoofdbestandsdelen. Honing en aloe vera voor de verzorging van je voeten. Aloe Vera zorgt voor een goede hydratatie en Honing heeft antibacteriele werking waardoor je voeten minder ruiken.

150ml

OlivePlus voetencreme kost  €  9,95 en koopt u hier in onze winkel


Ontspannende crème voor de voeten en hielen met olijfolie en Argan olie.

5 Rizes voetencreme met pepermunt en argaan olie.

Een lekkere goede creme tegen droge en ruikende voeten. De hoofdbestandsdelen zijn olijfolie en argaanolie zodat de creme lekker vettig is maar wel snel in de huid wordt opgenomen. Peppermunt zorgt niet alleen dat je voeten fris ruiken, peppermunt is ook een anti bactireel, zodat het ook ruikende voeten voorkomt. Deze voetencreme is goed om sochtends te gebruiken na je ochtenddouche en je je sokken aantrekt voor een lange werkdag.

150ml

Voetencreme met pepermunt kost € 14,95 en koopt u hier in onze winkel


Win, gratis cosmetica, win gratis nieuwe producten
Win, gratis cosmetica, win gratis nieuwe producten

Voor onze trouwe lezers geven we een Naturelia voetcreme weg, wil jij winnen? Ga naar onze Facebook pagina en schrijf in de comments ik wil winnen en deel het bericht. Zaterdag 3 Mei maken we de winaar bekend op facebook.

 

Geef een reactie

Welkom bij TinekesCosmetique

Welkom bij TinekesCosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica, geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 15% kortingscode Deze code kunt U het gehele jaar door gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.