Winkel

Home Winkel

Showing 1–12 of 404 results

 • Vulkaanas scrub zeep (met vulkaanas van Santorini)

  8,95 incl. BTW

  Zwarte vulkaanas scrub zeep uit Santorini de beste vulkaanas zwarte scrub zeep gemaakt met kretaanse olijfolie de beste scrub zeep tegen eczeem en puistjes.


 • Detox zeep met groene klei voor mixed en vette huid.

  7,95 incl. BTW

  Detox zeep met groene klei voor mixed en vette huid. Groene klei detox zeep is ideaal voor het reinigen, tonen en verstevigen van de huid.


 • Natuurlijke bijenwas creme voor baby’s en borstvoeding gevende moeders 40ml.

  12,95 incl. BTW

  Bijenwas crème die zowel moeder als baby kan delen voor de bescherming en de genezing van luieruitslag en de moeder bij ontstoken, pijnlijke tepels.


 • Jasmijn essentiële oliën, 100% zuiver en natuurlijk, voor aromatherapie 5 ml.

  9,95 incl. BTW

  Jasmijn etherische oliën die je kunt inademen, gebruik het als een massage olie, voeg jasmijn essentiele olie toe aan uw bad, voor het opfrissen van uw huis


 • Natuurlijke scheergel voor mannen 150ml.

  13,95 incl. BTW

  Natuurlijke mannen scheer gel met olijfolie en bittere sinaasappel, beschermt tegen huidirritaties en dringt diep door tot in de wortels van het gezichtshaar


 • Rozen essentiële olie voor Aromatherapie bij u thuis 5ml.

  9,95 incl. BTW

  Rozen essentiele olie is rijk aan anti-aging eigenschappen. Rozen olie ideaal voor de droge huid. Rozen etherische olie voor een heerlijke geur in uw huis.


 • 40+ Gezichtscrème met olijfolie en bijenwas door Evergetikon 50ml

  23,95 incl. BTW

  De natuurlijke gezichtscrème, biedt hydratatie, regeneratie, glans, toning, zorgt voor een glade en elastisch structuur van de huid.


 • Natuurlijke gezichtsolie tegen ouderdomsvlekjes 30ml.

  13,95 incl. BTW

  Deze Anti Spot nacht gezicht olie werkt tegen pigmentvlekjes in het gezicht met zeevenkel en Achilles helpt bij het reguleren van ouderdomsvlekjes.


 • Anti-rimpel dag en nacht gezichtscrème 50ml.

  21,95 incl. BTW

  Anti-rimpel dag en nacht gezichtscreme met olijfolie, collageen en Shea boter. De anti rimpel creme regenereert, hydrateert, herstelt en voedt de huid.


 • 24 uur hydraterende crème voor de vette en gecombineerde huid.

  34,95 incl. BTW

  24 uur hydraterende crème voor de vette en gecombineerde huid met olijfolie, vitamine A, E, B5 & druiven extract. Ideaal voor de vette en gecombineerde huid


 • Aloe Vera Gel met biologische Aloe Vera sap.

  17,95 incl. BTW

  Aloe Vera Gel met biologische aloe vera sap, kamille, olijfbladextracten en vitaminen fungeren als antioxidanten en beschermen tegen zonnestraling.


 • Gezichtsmasker voor de droge huid 40ml.

  11,95 incl. BTW

  Gezichtmasker voor de droge huid met rode klei en essentiële oliën van kamille en ylang-ylang. Gezichts masker voor de droge en normale huid.


Welkom bij Tinekescosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 20% kortingscode welke U de gehele December maand kunt gebruiken, voor al Uw December aankopen bij ons.