Winkel

Home Winkel

Showing 1–12 of 415 results

 • Vulkaanas scrub zeep (met vulkaanas van Santorini)

  8,95 incl. BTW

  Zwarte vulkaanas scrub zeep uit Santorini de beste vulkaanas zwarte scrub zeep gemaakt met kretaanse olijfolie de beste scrub zeep tegen eczeem en puistjes.

 • Detox zeep met groene klei voor mixed en vette huid.

  7,95 6,95 incl. BTW

  Detox zeep met groene klei voor mixed en vette huid. Groene klei detox zeep is ideaal voor het reinigen, tonen en verstevigen van de huid.

 • Natuurlijke scheergel voor mannen 150ml.

  13,95 incl. BTW

  Natuurlijke mannen scheer gel met olijfolie en bittere sinaasappel, beschermt tegen huidirritaties en dringt diep door tot in de wortels van het gezichtshaar

 • Natuurlijke bijenwas creme voor baby’s en borstvoeding gevende moeders 40ml.

  12,95 11,95 incl. BTW

  Bijenwas crème die zowel moeder als baby kan delen voor de bescherming en de genezing van luieruitslag en de moeder bij ontstoken, pijnlijke tepels.

 • Jasmijn essentiële oliën, 100% zuiver en natuurlijk, voor aromatherapie 5 ml.

  9,95 8,95 incl. BTW

  Jasmijn etherische oliën die je kunt inademen, gebruik het als een massage olie, voeg jasmijn essentiele olie toe aan uw bad, voor het opfrissen van uw huis

 • Bergamot etherische olie , Voor Bergamot aromatherapie thuis 5ml.

  9,95 incl. BTW

  Bergamot essentiële olie voor bergamot aromatherapie bergamot etherische olie in het engels ook bergamot essential oil genaamd, zuivere bergamot olie.

 • Gezichtscrème met olijfolie en bijenwas door Evergetikon 50ml

  23,95 18,95 incl. BTW

  De natuurlijke gezichtscrème, biedt hydratatie, regeneratie, glans, toning, zorgt voor een glade en elastisch structuur van de huid.

 • 24 uurs gezichtscreme voor de droge-gevoelige huid 40ml.

  26,95 incl. BTW

  24 uurs gezichtscreme voor de droge en gevoelige huid, deze 24 uurs gezichtscreme werkt direct en heeft een 24 uurs vochtinbrengende en hydraterend effect

 • Rozenolie, Rozenolie essentiele pure rozen olie

  28,95 incl. BTW

  Rozenolie helpt bij de genezing van littekens en de behandeling van de zwangerschap striae. Rozen olie verlicht de symptomen van psoriasis en zonnebrand.

 • Essentiële olie Gardenia , voor aromatherapie thuis 5 ml.

  9,95 incl. BTW

  Essentiële olie Gardenia, voor Gardenia aromatherapie bij u thuis 5 ml. Gardenia etherische olie Gardenia essentiele olie. (5% verdund in Jojoba olie) 5 ml

 • Rozen essentiële olie voor Aromatherapie bij u thuis 5ml.

  9,95 incl. BTW

  Rozen essentiele olie is rijk aan anti-aging eigenschappen. Rozen olie ideaal voor de droge huid. Rozen etherische olie voor een heerlijke geur in uw huis.

 • Aloe Vera Serum voor extra vocht inbreng en uitstraling

  26,95 21,95 incl. BTW

  Een hydraterend serum dat de elasticiteit van de gezichtshuid verhoogt, waardoor de huid gloeiend en zacht wordt. Aloe vera serum voor extra vochtinbreng

Welkom bij Tinekescosmetique een winkel vol met 100% natuurlijke cosmetica geproduceert op het heerlijke eiland Kreta van Griekenland.

Schrijf U nu in op onze nieuwsbrief en U ontvangt na bevestiging automatisch een welkoms-email met daarin een 20% kortingscode welke U het gehele jaar door kunt gebruiken, voor al Uw (H)eerlijke aankopen bij ons.